1 Läs mer >>

Startade dagen på gymmet. Elliot var nöjd. Annat än han varit resten av dagen. Lite tokigt i magen tror jag. Sovit dåligt, ätit dåligt och vill bara bli buren. Stackars liten 💙 Kvällen gick bra ändå. Aston och jag lyckades få en lugn middag, bada badkar, leka och mysa medan Elliot sov i någon timme. När han satte igång med gnäll och skrik igen och jag råkade sucka lite, säger Aston: Men hellegud bebis!! 😂 Nu sitter jag och väntar på att han ska vakna och äta en gång till men nu verkar han ha somnat för natten..

Aston och jag mumsade kvarg och proteinpudding. Han trodde att det var glass och var jätteglad, haha!

När man klär på Aston fodrade regnstället och hällan går inte att dra över för byxorna är för korta 😅Ville typ gråta men det var bara att beställa en ny. Aston valde en gul. Frågade och visade tre gånger, gul utan tvekan. Haha jaja han kommer synas i alla fall!

Man blir trött av att hälsa på, på mammas gamla jobb. Åh.. saknar det där gänget trots att allt inte var på topp just nu. Önskar att det låg närmare..

Efter massa turer har vi äntligen bokat en resa. Ska bli så kul! Mamma och pappa hänger också med. Jag och Micke har varit där förut. Älskar hotellet!!

En helt annan sak. Köpte mina livs första aktier idag. (Ahlsell-aktie, min pappa jobbar på Ahlsell..) Eller jag hade turen att bli tilldelad. Önskade 500 aktier men blev tilldelad 200. Idag kom de ut på börsen och jag har gått 2000kr plus ✌🏻️💃🏻 Det kräver ju nästan en fredagsskål!!

Nu ska jag bädda ner mig. M är på konsert och kommer nog hem snart 😊

Fredag!

0 Läs mer >>

Varit på gymmet två gånger 🙌🏻 Crosstrainern 25-30 min bara men jag vågar inte göra så mycket mera ännu. Igår var Elliot med, han sov i liggdelen bredvid medan jag svettades. Imorgon testar vi igen innan vi tar helg. M ska på konsert och roa sig lite. Får se om jag och killarna ska till några kompisar och leka eller om vi bara blir hemma.

Känner mig duktig som inte fikat eller ätit godis på 5 dagar 😂 Faktiskt bra när man är en godisråtta som mig haha. Men är långt ifrån i form. Får se hur det går med att komma i någon klänning 🙈

Testade kvarg med chokladbollssmak - sååå god. Typ beroende av den och proteinpudding med chokladsmak. Intressant va...
Nu lite tv innan jag slocknar!

På gång!

0 Läs mer >>

Vad fort tiden går. Oktober bara försvann känns det som. Idag skulle jag aktivera mitt gymkort och köra ett kort pass men inte fasen var det bemannat den tiden det stod att det skulle vara så jag fick gå hem igen. Blev en långpromenad i alla fall. Jag får åka ikväll när kidsen sover. 😊 Känner att jag måste komma igång igen även om det bara blir typ crosstrainern.

Aston och jag trotsade regnet igår. Vi var nog ganska ensamma om det då det var tomt i typ varenda lekpark. Vi hade kul i alla fall men var iskalla när vi kom in efter en timme.

Alltså kolla in den här lilla knubbisen. Dubbelhaka och världens största smajl! Så söt 😍 Jag har fått en bebis med valkar och tjocka kinder. Haha Aston såg ju ut som ett sugrör så de är lite olika.

Nu sover Elliot och jag ska passa på att städa och leta resor. Puss!

Ny vecka

0 Läs mer >>

Jag ska inte tjata ut er om Gävle men nu när Ida varit här blev det liksom ännu lite mer tankar i skallen. Jag vill bo nära familj och vänner men i Stockholm. Komplicerat, jag vet. Jag älskar Stockholm men hatar att inte ha vissa nära. Så det allra bästa vore ju egentligen om dom flyttade hit 😂 Men vi får se. M var först helt emot. Tittade på mig som om jag vore dum i huvudet och helt saknade hjärnceller. "Skämtar du? Aldrig i livet" var hans första svar. Nu efter några månader säger han kanske men inte nu..
Nu måste jag antingen smöra eller hota. Jag tror mest på hot 😌

Att ha Ida på besök var så mysigt. Så mycket att babbla om och ta igen. Suttit på café, shoppat lite och bara varit. ❤️

Och den här lilla hjälpredan med sina sugrörs ben 💙

Idag har vi varit hos M's syster på kalas. Aston blev underhållen av stora kusiner och Elliot blev runt buren av alla ☺️

Finaste overallen från Sandra. Tack igen, så gulligt av dig 😘
Nu ska jag sova, heeela natten. Behöver verkligen sömn. Godnatt med er!

Lördag!

0 Läs mer >>

Om jag hade lite feeling på att flytta häromdagen är det ingenting mot för idag. Vi hade läkartid för Aston på Sophiahemmet kl 9. I stan med andra ord. Vi tänkte vara ute i god tid och åkte hemifrån 07.20 typ. Vi kom fram 09.30. (!!!) Helt svettig efter att ha lyssnat på konstant gnäll sista timmen. (Vilket jag ändå förstår efter 2h i bil) Alltså.. det var tvärstopp och det tog oss en timme att komma igenom första tunneln. Jaja, ett världsligt problem men så jävla sjukt att det ens kan ta sån tiiid! Hem tig det knappt en halvtimme 😂

Nu sover pojkarna och jag sitter och skriver och googlar dopinspo. Och kolla in likheten på brorsorna. Helt omedvetet har jag valt helt galet lika bilder 😄

Och Gävle då. Det var ju lika mysigt som vanligt som jag kanske redan sagt.

Nu ska jag fortsätta innan de vaknar. Och om några timmar kommer Ida. 🙌🏻😃❤️

Bilköer..

1 Läs mer >>

..Elliot 💙 Ja, så fick det bli tillslut. Ingen av favoriterna på listan. Inte hos M heller men vi kände att det måste vara något vi båda tycker om. Nu, några dagar senare älskar jag namnet. Min lilla guldklimp! Sörjer lite i smyg att det inte blev en Colin, Harry eller Liam.. 😂 Men man kan inte få som man vill alla gånger. Och det går över ganska snabbt när jag hör en tvååring ropa: Ejått, heeej bebis Ejått!

Elliot Oskar Leo 💙
Släktnamn på resten för att undvika mer osämja här hemma, haha!

Gävle var mysigt som vanligt. Ville inte åka hem igår. Har till och med mått lite halvdåligt idag. Så jobbigt att ha familjen långt borta. Även om det inte är så himla långt egentligen. Saknar Ida också och flera vänner. Men Ida är ju en sån man bara har en av. Faktiskt! Längtar tills vi ses igen ❤️
Har letat hus på hemnet idag.. haha det går helt över styr nu 😂

Jag fortsätter sen. Måste hämta Aston. Puss på er!

E som i..

0 Läs mer >>

Världens snällaste bebis har sovit i sin säng hela natten. Vaknat och ätit och sen somnat om. Så glad att jag skaffat ett andningslarm så han kan sova på mage. Vid 06 började han gnälla lite så då la vi oss i soffan så inte Aston skulle vakna. Han sover fortfarande så jag passar på att äta frukost :)

Veckan har gått snabbt. Förskola, promenader, kompisar och lek. Så roligt nu när Aston blivit lite större och man verkligen kan leka tillsammans. Han är så himla rolig.

Idag blir det förskolan för Aston en stund. Jag ska ta hand om tvätt och fixa lite inför helgen. Ikväll ska jag och M på middag med vänner.
Överraskningsmiddag för en vän som fyller år. Tanken var att jag skulle vara hemma men M fixade barnvakt. Vägrade först men sen sa till och med min mamma: Du behöver verkligen komma ut! Haha det kan man ju tolka på olika sätt men 😂 Jag måste sluta ha dåligt samvete. Jag ska äta middag och umgås typ 3h och under tiden sover antagligen lillebror eller myser med farmor och farfar. Och en taxi hem tar 20min, så nu ska jag istället ha roligt. Känns som jag bott under en sten det senaste året. En kompis sa: Ja, men du har ju typ det.. 🙈

Ska packa lite också för imorgon åker vi till Nyköping. Nästa vecka går Aston tre dagar sen åker vi till Gävle!! Micke kommer på fredagkväll. Ska bli spännande att åka tåg med två barn.. kommer gråta om jag måste fälla ihop vagnen.. haha! Lillebrors första resa också. Åhh vad jag längtar "hem"

Jaja, göra sig klar och väcka A. Puss på er!

Yes yes!

0 Läs mer >>

Man vill aldrig att dagen ska ta slut när mamma är på besök. (Eller pappa..) vi hade en mysig dag i torsdags. Gjorde inget speciellt. Åt lunch, lekte, fikade och bara var :)
Sen var det småbarnsmusik för Aston. Han älskar verkligen det. Måste säga att första veckan själv gått riktigt bra ändå.

I helgen har vi varit mest på hemmaplan. Aston och jag var i skogen och lekte och fikade. Så himla härligt i det här vädret. M ägnade typ hela lördagen åt att klippa häcken. Jättebra såklart men lite trist att jag får roa kidsen själv i 6h... Man kunde ju ha delat upp det lite kanske. Jaja, nu är det gjort och jag fick min belöning i att M tog natten och jag kunde sova ut. Tänk vad lite sömn kan göra alltså. Gick och la mig kl 22 dessutom 😂

Idag var M iväg med Aston på diverse äventyr och jag och min lilla myskille hängde bland annat i trädgården. Han sov och jag krattade och tog hand om allt som M sågat ner. Var ju som ett jävla träningspass haha. På tal om träningspass så har jag trots allt hunnit med två promenader i helgen. Så skönt. Det gör så mycket att bara få gå en pw med musik i öronen och ladda batterierna. Har gått runt 20-30 min innan men idag utökade jag lite. Kändes bra så nu blir det 40 min hädanefter ☺️

Min frukost ser återigen ut så här typ varje morgon. Nyttigare mat och lite promenader i en vecka och jag mår redan mycket bättre. Tappat 2-3kg och sockersuget börjar försvinna. Eller nä, nu tar jag i. Det har inte försvunnit men lugnat ner sig i alla fall 😅 Herrregud vilka begär man kan få ibland.. Haha.

Nä nu måste jag sova. Imorgon ska vi träffa kompisar på öppna förskolan, tisdag frisören och onsdag hälsa på, på jobbet. Veckan börjar ju himla bra 👌🏻

Helgen.