0 Läs mer >>
Jag vet att värre saker kan hända. Jag har själv erfarit dem men jag tycker i princip allt gör en orolig när det gäller ens barn. I förrgår tittade jag till Aston och tänkte att han sovit ganska länge. Han sov som en stock så jag gick ner för att lägga in tvätten i tummlaren. Hör ett riktigt duns. Fattar inte vad det kan vara. Släpper sen alla kläder och springer upp för trappen. På golvet ligger Aston. Först helt tyst. (Vilket ger mig fullständig panik..) men sen skriker han otröstligt en lång stund. Hjärtskärande men ett gott tecken. Ringer M i panik, ungefär som att han kan göra något. Fick bara så ont i hjärtat och det dåliga samvetet behöver vi inte tala om. Så spä inte på det tack! Allt gick i alla fall bra. En bula och lite märken. Min lilla plutt. 
Befinner oss i Nyköping hos svärisarna. M, hans syster (som förövrigt fixat gratis vip biljetter till oss..) och Lina är på Bråvalla. Jag kände att jag inte ville lämna bort Aston så mycket så jag hänger med honom idag och ska gå imorgon istället. När det är Lars Winnerbäck såklart. 

När man får den här på sms efter en sjukt tung dag så blir man väldigt glad i hjärtat. 💗

Den här skickade jag till M nyss! 😂 Så sjukt romantisk av mig! 

Nu ska jag göra Aston sällskap och krama kudden. Sov gott :) 

Aj då!

0 Läs mer >>
Det var uppehåll igår och samma i dag. Fantastiskt vilken tur man kan ha. Vi kunde ju till och med äta utomhus! 

En "brasa" i grillen för att hålla värmen och myggen borta. 😂 

De andra har åkt för att shoppa. Vingåker ligger bara 20 min härifrån. Jag väntar på att M ska vakna ur sin bakfylle-dvala och att Aston ska vakna från sin tupplur i vagnen. Njuter fullständigt av den här tystnaden! Ska passa på att ta en kaffe kanske? 

Glad midsommar!

0 Läs mer >>
Börja om på nytt. Förvirrande, jag vet. Det här med bilder alltså. Någon är lite paranoid och tror att Astons typ bakhuvud ska hamna i en reklamfilm på tv eller så..... Skämt o sido, så ligger det till. Ni får hädanefter nöja er med bilder på typ andra saker och mig 😉

A sover och har feber, igen! Blir helt vansinnig. (Och tycker så synd om honom) Nu har han haft feber var och varannan dag i en månad. Är det tänderna tror ni? Funkar det som någon skrev förut: att smörja tandköttet med alvedon? Puss på er och trevlig midsommar 🌸

Börja om från början....