0 Läs mer >>

Märklig känsla att gå från jobbet idag. Semester och sen månader av föräldraledighet. Kommer sakna mina kollegor.. Men förbaskat härligt också. Har längtat efter att få vara hemma med barnen igen. 💙 


Sitter på ett tåg mot Norrköping för att möta upp M. Bråvalla dags! Kul att vi kom iväg trots allt. Det behövs. Barnen är hos farmor och farfar med kusin Vide och verkar leva livet. Badar, cyklar, spelar fotboll och tittar på djuren. 

Jag somnade efter ca 5 min på tåget 😂 
Strax avstigning och sen lite fix och bubbel på hotellet. Hörs!

Mot Norrköping.

0 Läs mer >>

Midsommar blev annorlunda i år. Vi valde att stanna hemma. Eller jag valde. Kände att jag inte alls ville eller hade lust. Det visade sig bli ett bra beslut efter allt. Viktigt att stanna upp.


Pratat, lyssnat och gråtit i timmar. Vridit och vänt. Sälja, flytta, renovera, kompromissa osv osv. Nya tag nu. Framåt och förhoppningsvis bara framåt! 

Vi firade midsommar i sjödalsparken i Huddinge med några vänner på dagen. Tivoli, lek, dans och picknick. Sen middag hemma. M var sjuk, Elliot hängig. Och vi behövde vara hemma som sagt. Skönt och mysigt. 

På söndagen komma mamma och pappa en sväng innan de skulle åka hem. Lunch, fika och lek hann vi med. 


För trött nu. Måste sova.. två dagar kvar innan semester. 

Nya tag.

0 Läs mer >>

Skön förmiddag i parken med kompisar. Lunch på gräsmattan och massa lek. Barnen sov typ 20min samtidigt.. är så trött. Vet inte om det är allergi. Kan man få det helt plötsligt? Så ont i huvudet och i ögonen. Jaja, en Ipren kanske hjälper :) 


M jobbar och kommer hem ikväll. Får se vad vi hittar på nu. Kanske blir det en annan park eller lite fotboll på baksidan. Skönt med sol i alla fall.

Hann med ett kort pass igår innan jobbet. Får bli ett längre imorgon. Bästa stället att vara på när livet är som det är. Träning är alltid bra 💙


Sol i parken.

0 Läs mer >>

Sånt här kan man ju sakna. Speciellt när det spöregnar och känns som november. 

Det rullar på. Mycket på jobbet. Skönt att tänka på annat men längtar efter semester. Vill vara mer med barnen. Saknar dom på dagarna. Aston är så himla rolig. Så vetgirig och så ifrån hjärtat snäll. Elliot är alltid glad. Snabb som en vesla och vill vara med överallt och hela tiden. Han kommer om möjligt bli vildare än storebror. Igår glömde jag stänga badrumsdörren, hittade honom sekunder senare med blomjord runt hela munnen.. på den nivån snackar vi. Kan man bygga en hage? 😌


Annars mår jag okej. Ibland måste man vara realistisk och sluta vänta på sånt som kanske ändå aldrig kommer hända. Tänka på sig själv och hur man själv mår och hur man själv vill ha det. 

Ska försöka sova nu. Ny dag imorgon. Ta hand om er. 


Stay silent.