0 Läs mer >>

Vi har haft riktigt bra dagar med mamma och pappa i Eskilstuna. Dit kommer vi definitivt åka tillbaka nästa sommar.

Alltså, min pappa tog med Aston i "larven" som jag tycker går lite väl snabbt för en knapp 2-åring. Efter ett varv grät han och ville gå ur men den åkte ju ett till. Fick så ont i hjärtat när jag såg hur ledsen han var. Men senare på dagen skulle han åka igen 😂 Antagligen hade han glömt hur läskigt det var. Jag var snabb att säga till att de skulle stanna efter ett varv eftersom jag kände på mig att han skulle bli rädd. Han grät dock inte men ville gärna kliva ur 🙈

Idag har jag varit på Mvc och senare tillväxt-ultraljud. Allt såg bra ut. Annars har jag mest packat och fixat inför imorgon. Då åker vi till Helsingfors 😊 Sen måste jag ju alltid städa också. Haha! M tog med Aston till parken så jag kunde städa ifred. Innan dess, när Aston sov fick jag för mig att börja flytta och rensa saker från gästrummet som nästa vecka ska fixas till nytt barnrum 😍

Det blir liksom lite projekt när saker från två rum plötsligt ska få plats i ett. 😅 Men mycket har kunnat slängas, tack och lov. Sängkläder fick flytta ner till en garderob i tvättstugan. Fortsättning följer när mina föräldrar kommer och hjälper till nästa vecka.
Ikea hann jag med igår också. Herregud vad mycket folk men vad himla skönt att få gå helt själv, utan uttråkad och gnällig sambo och son. (Mest sambo..)

Hemma och vänder!

0 Läs mer >>

Alltså det här vädret, jag blir så glad i hela själen! Haha!

Det blev en sväng till skärgården i fredags. Vi tog Fjäderholmarna, det kändes smidigast när Aston är med. Dessutom hade ingen annan heller lust att sitta på en båt i flera timmar. Vi hade en jättemysig dag och avslutade med god grillmiddag och häng i trädgården hemma.

På lördagen blev det stranden hela dagen. Aston har ju fått för sig att han inte ska bada, men han var nöjd och glad ändå. Lek vid stranden och i parken 😊

Nu är vi i Eskilstuna/Parken zoo. Årets varmaste dag? Varmast i Sverige i Eskilstuna idag givetvis. 😅 Vi började med bad och har sen strosat runt bland djur och karuseller. Mysigt men väldigt varmt. Stugan har ingen ac så jag har baddat Aston med en kall handduk tills han somnade. Stackars liten. Återkommer, nu ska jag svalka mig med en isglass!

Underbara dagar!

0 Läs mer >>

Åter i Stockholm. Aston och jag hann en sväng till hästarna och till havet innan vi åkte hemåt igår. Vi har haft mysiga dagar. Idag skiner solen och vi var sugna att åka till stranden men har så mycket som måste fixas så det fick bli en picknick i parken på förmiddagen bara. Sen har jag städat, tvättat och bäddat rent. Ikväll kommer brorsan och hans sambo. De stannar till söndag och på måndag åker vi till Eskilstuna i tre dagar. Skönt att ta tag allt fix och tvätt nu innan istället. 😊 dessutom kommer ju inte städningen i första hand på semestern direkt så det behövdes.

Igår bokade vi en resa/kryssning till Helsingfors. Två nätter på båten och en hotellnatt. Vi tänkte gå på Borgbackens nöjespark och sen får vi se om det blir bad eller något annat kul. Ska i alla fall bli roligt att göra något bara vi tre och jag orkar inte riktigt med långa bilresor osv nu. 😅 Detta blir toppen!
Nu ska jag bara ligga här och vila innan jag väcker Aston om en kvart. Kanske att vi tar en sväng ner till sjön sen. Jag vill bada!

Hemma igen!

0 Läs mer >>

I söndagskväll när gästerna hade gått bestämde vi lite spontant för att åka till svärföräldrarna morgonen därpå. Sagt och gjort. Packade lite snabbt på morgonen, gick till parken med Aston medan M klippte gräset - sen drog vi! Älskar det med semester, att man bara kan göra sånt som faller en in.

Vi gick en sväng till havet igår. De bor bara 10 minuters promenad ifrån. Badade fötterna och lekte en stund innan middagen. M's syster med familj var också på besök. Idag har vi varit i stan. Gått en promenad vid vattnet, ätit lunch i solen medan Aston sov och sen handlat nya kläder till Aston då han som jag nämnt växt ur typ alla brallor på längden. Frågan är dock hur han ska kunna bara upp dessa i midjan 😂 Efter shoppingen åkte vi till ett lekland. Typ tomt på folk - himmelriket!
Nu ska vi snart bada i poolen. Eller det blir väl jag som badar och grabbarna kollar på..
Imorgon, tillbaka till Stockholm. På torsdag kommer brorsan med sambo och hälsar på. De vill till skärgården så skärgården får det väl bli då ☺️

Nyköping

0 Läs mer >>

Här gjorde vi morgon 05.30. Vid 7.30 fick M byta av mig, trodde jag skulle somna stående. Nu är jag pigg igen efter en halvtimmes sömn :) Aston lyckades snubbla på sina egna fötter och ramlade och slog pannan i dörrposten. Vad är oddsen på den liksom? 🙈 stor bula i pannan!

Jag beställde en vagn igår. Nu tänker ni att jag är lite knäpp. Jag gillar Donkey (inte lika mycket som Buffalo) men den tar ju upp hela jävla bagageutrymmet. Och vi har ingen liten bil. Så, jag ville bara ha en liten smidig att ha med när man reser, åker till våra föräldrar, ska till någon större park. Ja, ni fattar.

Det blev en Chicco liteway. Verkar bra och prisvärd av de jag läst. Sen tror jag inte någon paraplysulky är skitbra egentligen, men de duger nog :) hoppas nu att den hinner komma innan vi drar i väg nästa måndag 🙏🏻

Nu ska jag käka frulle innan jag åker till återvinningen med massa skräp. I eftermiddag får vi middagsgäster också. Himla trevligt. Ha en bra dag! 😊

Tidig morgon.

0 Läs mer >>

Sitter i soffan bara en liten liten stund. Skulle helst sova bredvid Aston men då blir det ju inget gjort. Dricker lite kaffe och samlar kraft inför att fortsätta mitt röjande. Känns lite motigt och som att det inte spelar någon roll om man lyckas röja en låda eller två. Men samtidigt måste man ju börja nånstans 😏

Såhär såg det ut igår kväll innan jag åkte till återvinningen 🙈 Nu är det nästan klart därinne. Möblerna kommer mamma och pappa och hjäper till att flytta och slänga om 2v. Ska sedan fortsätta med några skåp i köket och sen gå igenom Astons leksaker. Hej och hå!

Åkte till en större park imorse 💙 Aston har förresten växt ur typ alla sina byxor.. Vet inte riktigt hur det gick till på bara några veckor men. Idag såg han ut som en tattare när byxorna åkte upp vid benen 😂

V32 idag. Vi har fått ett datum för när lillebror ska plockas ut. Om han inte kommer tidigare förstås. 8 september är det dags! Så skönt att veta. Har varit så orolig den här gången att jag känt mig knäpp.
Men om man skulle börja med städandet då..

Slit och släng.

0 Läs mer >>

Nu har jag påbörjat ett inlägg typ 3 gånger. Låt oss hoppas att det blir klart den här gången. Jag har ju hunnit gå på semester, fått havandeskapspenningen beviljat från semesterns slut (fattar fortfarande inte att jag fått något positivt från försäkringskassan..) Jag ska alltså inte jobba mer nu. Hah! Vi ska bara njuta och vänta in brorsan.
Semestern började och pågår forfarande i Gävle. M åkte hem igår och jag och Aston åker imorgon. Kändes smidigast eftersom han ska fixa på baksidan. Och har han inte gjort det när vi kommer hem så kommer resterande veckor av semestern inte bli så trevliga. Det är nämligen tredje gången jag ger honom tid för detta. (Och för att inte tala om all annan tid för en massa annat som inte heller har blivit gjort i slutändan). Om jag är less? Lite va! Själv har jag helt tappat lusten till att ens försöka göra något där hemma. Förlåt nu är jag bitter. Men man tröttnar ju liksom..
Meeeen Gävle har i alla fall bjudit på sitt. Kalas, parkhäng, kusiner, lekland, järnvägsmuseum och vänner! ❤️

Semester!

0 Läs mer >>
Vi fick ännu en barnfri dag. Kändes konstigt men skönt att få vila och dessutom hann jag ta hand om all tvätt och storstäda. Toppen inför veckan 😊 Efter jobbet var han äntligen hemma igen. Mitt älskade yrväder 💙 
Var hos barnmorskan idag och tittade till brorsan. Han följer sin kurva som för övrigt är typ på pricken lik Astons. Det verkar inte bli någon bebis med hull den här gången heller 😆 men allt är bra så resten kvittar ju! 

Annars är det lite sådär. Men en del saker måste väl komma upp till ytan ibland trots att det är jobbigt. Känner mig så orkeslös och less bara.. 
Precis krupit ner bredvid A och ska sova. Längtar till helgen, hem till familjen! 

You only hate the roa...

0 Läs mer >>
Alltså Lasse! Tänk att det är över 10 år sen jag stod i den där lilla parken i Gävle och lyssnade till texterna och musiken för första gången live. Och fortfarande träffar de mig lika hårt i hjärtat idag. Man vill aldrig att stunden ska ta slut. Tack för ännu en fantastisk kväll! (Och tack till världens bästa sambo som alltid är så pricksäker med presenter 💙) 
M var väl annars måttligt road. Han var visserligen krasslig så jag är mest glad att han valde att följa med ändå. 

Han är forfarande dålig och har varit sen midsommar. På måndag ska jag tvinga iväg honom till vårdcentralen igen. Det måste vara något i kroppen som inte vill ge sig.. Han valde tex att hänga med mig större delen av dagen istället för att gå på Bråvalla. 😵 Han är där nu och ser ett favorit-band och skulle komma tillbaka direkt sen. Skönt för mig men trist ändå när man liksom fått biljett och sett fram emot detta länge.

Själv är jag ju lite små bitter som ni vet - meeen jag tröstäter godis och tittar på fotboll istället. Passar på att vila ordentligt när vi är barnfria en dag. :) 
Min rygg gör bara mer och mer ont. Och mina ljumskar typ.. Det kan hugga till när jag går. Är det foglossning eller? Gillar inte detta. Får panik om det kommer fortsätta så här i 10v till. 😩

Winnerbäck och Norrkö...