0 Läs mer >>
Var ute på en morgonrunda med A i vagnen. Fem minuter hemifrån började det ösregna. Jag såg ut som en dränkt katt när vi kom hem. A sov som en stock. Bra med regnskydd! 

Riktigt trist höstväder. Eftersom A är lite förkyld och Lina var hemma med fyra förkylda barn, gick vi dit och lekte. Varför inte bättra på bacillerna liksom. Vi drack kaffe och åt jordgubbar och slapp dö av tristess hemma. 
Annars har vi tvättat, lagat köttfärsås och klickat hem saker från Ellos 🙈 Pluggat ett tag nu när M är hemma. Men orkar inte läsa en sida till. Nu blir det soffan och tv! 

Höst!

0 Läs mer >>

Jag har förbaskat svårt för att fatta beslut. Alltså i allt. Det kan ta mig veckor att bestämma vilken färg jag ska välja på ett par skor. Eller som nu, när pappa skulle måla Astons kök och jag verkligen aldrig kom fram till hur jag ville ha det. Pappa fick helt enkelt bestämma. Precis så har det varit med jobb också. Jag har blivit erbjuden men får typ ångest över att jag inte vet vad jag vill. Jag vill att någon ska tala om för mig vad jag ska göra. Men den här gången har jag faktiskt skitit i allt och alla och bara tänkt på mig och min familj. För Astons skull vet jag ju att det skulle vara bättre om mitt jobb låg 10 min bort istället för över 1 timme.. Rätt logiskt. Nu får vi se hur det blir. Håll tummarna! 🙏🏻

Vi var i Gävle i helgen. Den här lilla bedårande tjejen har nämligen kommit till världen 💗

Pysslat och fixat lite i Astons rum idag. Snart klar (..igen) 😉

Sängen ska in så fort jag fixat en ny rullgardin. Köpte såklart fel. Sen de nya färgglada hyllorna 😊

Nu blir det sängen. Godnatt med er! 

Nya utmaningar!

0 Läs mer >>
Min lilla vilding är tillbaka och ingen är gladare än jag.. 💙 
Idag har jag varit hos frisören (äntligen!!!) färgat och klippt toppar. Höll på att somna när hon sköljde håret 😄 Sen blev det plugg och försöka tänka c-uppsats. Svårt! Men nu är det verkligen sista rycket, sista terminen och förhoppningsvis sista gången jag pluggar haha! 

Godnatt! 

Tjoho!

0 Läs mer >>
Det blev allt annat än fullt fart. Hängig och gnällig son redan onsdag och torsdag. På fredagen fick A plötsligt skyhög feber, 40,5 och har varit så dålig hela helgen 😔 Skönt att mamma och pappa var här för fy vad orolig man blir. Vi var ute en stund i lördags när han var någorlunda pigg i nån timma. Annars har vi bara varit hemma och fixat och pysslat lite. Känns som jag inte sovit på flera dygn. Vaknat typ varannan timme och dessutom har han velat sova i famnen vilket innebär att jag typ svettats ihjäl.. Haha och inte sovit särskilt många timmar. 

Nu är M äntligen hemma igen. Jag har suttit och försökt komma ikapp med plugget. Fattar typ nada.. Nu har jag lagt mig på soffan i stället och kommer säkert somna inom en halvtimme! 
Morfar målade nya hyllorna. Älskar färgen. 

💙💙💙

Ingen kusin ännu. Beräknad den 10/9 men har inte behagat komma. Vi längtar ihjäl oss här! 

Mitt lilla hjärta!

0 Läs mer >>
Saker man kan göra när man är barnfria:
✖️Äta choklad kl 10 på morgonen och prata skit i bilen hela vägen hem
✖️Ligga i soffan och kolla flera avsnitt av en serie 
✖️Ta ett jättelångt bad
✖️Göra sig ordning under noll tidspress och välja kläder i en halvtimme
✖️Gå på toaletten i fred med stängd dörr
✖️Åka till vänner och hänga 
✖️Komma hem mitt i natten och sen sova ut på morgonen

....och på riktigt ha ont i hjärtat av saknad på söndagmorgon och räkna timmarna tills han ska komma hem. Vårat lilla yrväder 💙 
Men ja, barnvakt blev det och bra hade det gått. Så förbaskat skönt. 
Nu är det andra bullar. M åker bort med jobbet och det blir full fart för mig. Meeen på fredag kommer mamma och pappa. Då hinner jag förhoppningvis läsa några rader inför måndag. 😊

Fullt fart som sagt. Och så mycket som händer hela tiden. Vårdnadstvisten gällande brorsonen... Alltså ni skulle tro att det var ett skämt om jag går in på detaljer. Undrar hur vissa människor är funtade. Ev kommer släkten kopplas in för samtal. Man behöver absolut inte snacka skit men jag kommer då inte dra mig för att säga precis vad jag tycker och känner.. Finaste Ruben! 💙 

Och just det! I Grekland har vi varit också..








Check