0 Läs mer >>
Så fort Aston kom ur vagnen sprang han till morfar. Trots att de inte har setts på några veckor så kastade han sig i famnen på honom. Det är något de två emellan. Så himla härligt så man smäller av! 

Vi har bara varit hemma, gått till parken, ätit gott och busat. 💙

Har följt en tjejs kamp mot cancer under en tid. Vi träffades hos en gemensam vän för ca 2,5 år sedan och har annars bara varit vänner på Facebook. Men det har berört mig så sjukt mycket. Har tänkt på henne ofta och verkligen hoppats. Hon fick cancer av sin graviditet. I lördags somnade hon in efter att ha kämpat så hårt. Så hjärtskärande sorgligt att tårarna bara sprutar. Det är för tidigt att dö i cancer när man är 28 år och nybliven mamma. Fy fan för den jävla sjukdomen. Hoppas att du har det bra där du är nu 💖 

Cancer, terrordåd och en allmänt hemsk värld. Jag vet inte ens om jag vågar resa i vår som vi tänkt. Är på riktigt livrädd. Och jag stör mig lite extra på de självupptagna och de som gnäller så in i helvete på sina vardagsproblem. Det finns givetvis lite allvarligare vardagsproblem men ni vet vad jag menar. Typ de som missade tunnelbanan och måste vänta 2 min på nästa eller de som blev lite blöta av regnet 🙄 Det är inte synd om er.. 

M är på konsert med en kompis jag har lagt mig under en filt i soffan. Ska läsa igenom uppsatsen och fixa lite här hemma sen krypa ner i sängen. Funderar på att bära in Aston till mig enbart för att det är så gosigt 💙




Fuck cancer!

0 Läs mer >>
Det går undan och förbaskat bra med uppsatsen. Mindre bra med träningen men så kan det väl få vara ibland. Med ekonomin också, haha. Ny bilbarnstol, en vinterjacka till mig själv och farsdagspresenter var måsten. Nya tavlor, inredningsprylar, gå på Mini Rodini outlet hörde inte dit. MEN tydligen behövde jag det också. Skyller på mycket gulliga vänner men med väldigt dåligt inflytande. Jaja, vad spelar det för roll om man är lite fattig ibland? 
Nu är det bara de stora tavlorna kvar som ska upp. Längtar så mycket efter att få börja renovera i källaren. Snart så. När vi båda tjänar pengar här hemma. Då ska ni få hjälpa mig att välja och tipsa! 

Aston är så himla härlig att hänga med nu. Det har han ju alltid varit men nu kan man ju göra lite mer saker 😊 Tänk att min lilla kille ska börja på förskolan snart. Mitt älskade lilla A 💙
M blev väldigt glad för sin farsdagspresent. Jag med. Jag har redan bestämt var den ska sitta 😁
Imorgon åker M till Helsingborg och roar sig. Aston och jag har turen att få morfar på besök. Aston kommer bli så glad imorgon när han kommer hit. 

Nu ska vi titta på Bron! Så himla bra! 


Hello!