0 Läs mer >>

Lånat svärföräldrarnas hus medan de är på semester. Härliga dagar när äntligen solen kommit. Massor av bad, lek och mys. Nu har jag städat det mesta och tvättat. Passar på att sola och dricka kaffe medan barnen vilar. Tänk att 20 min i lugn och ro kan göra så mycket 😊 

När barnen vaknat ska vi åka hemåt. Hämta min nya telefon och posta lite paket med kläder jag sålt. Skönt med mini rodini, dragit in en tusenlapp på en kvart liksom 😂 Bra också att det kommer till användning hos någon annan. 

Det går bara att ta bilder i "selfie-läge" därav usla bilder.. nåja, ikväll hat jag en ny telefon. Dyrt men skönt! 


Nu blir vi hemma en vecka innan vi åker till Gävle. Får se vad vi hittar på. Det blir nog mest parkhäng och bad om vädret är bra 😊

Nyköping

0 Läs mer >>

Det blev ingen morgonträning. Hmm.. imorgon måste jag! Elliot vaknade vid 5.30 och vi var vakna en stund innan han blev supertrött igen. Skönt med lite sovmorgon. Tanken var att vi skulle till BVC men Elliot vaknade med 39,6 i feber. Min lilla bebis 💙 Egebtligen hade vi väl kunnat gå dit för vägning/mätning men de tyckte vi lika gärna kunde vänta. Vi åkte en sväng till Huddinge. Aston har länge önskat sig en doktorsväska så varför inte tänkte jag.. ångrade mig bittert när jag såg att den kostade 429kr (!!!!) 😂 men jag hade ju lovat så vad gör man? Men alltså på riktigt, den är i plast och ser ut att kosta 20kr att göra.. Jaja ungen är lycklig, jag är lycklig men lite fattigare. Passade på att köpa födelsedagspresenter inför kalas i Gävle också. 


Något som kommer göra mig ännu fattigare är lagning av min telefon som jag lite smidigt tappade i marken imorse. Totalt krossad. Aston har sedan dess sagt var 5 min: Din telefon blev krossad mamma, det var väldigt tråkigt. Vi kan laga den mamma, det är ingen fara. 

Och däremellan: Är det bra mamma? Är du okej? 😆 Oerhört omtänksam men.. 



Igår fyllde vi poolen, ingen hetta direkt men man får ju passa på när det inte regnar 😍


Nu ska jag slappa på soffan en stund. 

Sjuk bebis

0 Läs mer >>

Haha nädå! Men han är ett riktigt energiknippe den lilla i familjen. Jag vet inte om jag har förträngt att Aston var så här vild. Vild var han ju men på den här nivån..?! 😂 Han är väldigt glad i alla fall. Det är ju härligt. 


Annars väntar vi mest i sommarvädret så vi kan fylla mini-poolen på baksidan. Aston tycker att vädret är "hemskt tråkigt" Kan inte annat än hålla med. 

Bråvalla var roligt. Men oj vad trötta vi var. Vi avslutade kvällarna tidigt och somnade innan huvudet nuddat kudden, typ! Men väldigt kul att göra något tillsammans och dessutom träffa nya vänner. 

Känns för övrigt som jag ätit enbart flottig mat, pasta, godis osv osv. Och bubbel på det. Skulle behöva en utrensning 😂 Börjat med sallad till lunch. Imorgon måste jag ta mig till gymmet. Micke jobbar denna vecka så inga morgonträningar. 😩 Eller kanske om jag pallrar mig upp vid 05 imorgon. Elliot är ju ändå vaken... 


Nu: dricka kaffe och vika tvätt. 

Liten människa till s...