Hej

Att börja jobba var som väntat att bli kastad in i verkligheten. Man kommer dock in i det snabbt ändå. Men de här dagarna när man kommer på morgonen och inser att man är ensam på avdelningen med 22 barn kommer man aldrig in i 😆 Som "tur" var blev det bara 18 barn och jag kunde öppna dörren till grannavdelningen för hjälp innnan bästa vikarien kom och räddade min dag kl 10.30. Men trots det.. det suger så sjukt mycket energi ifrån en. Och trots att det var en fredag. 


Jaja! Helgen gick snabbt. Vi spinnade och bidrog med pengar till barncancerfonden. Annars är nog spinning det vidrigaste jag vet i träningsväg. Men så tänker man på det som får genomlida cancer och håller bara tyst och trampar. 
Igår var det kalas för kompisar. Fika, lek och bus. 😊 Annars har vi mest hängt hemma och ute i skogen eller parken. 

Den här müslin 👆🏻 väldigt god för att vara så nyttig. Testa den ba! 


Har vara hängt med barnen efter jobbet. Lekt, badat och läst böcker.

Skickade iväg M för att handla, tänkte att han ville komma hemifrån lite. Han åkte snällt till polarn och pyret och köpte nya skalkläder till Aston och lite annat. 🙈 Aston blev lite besviken på att han inte fick en lila eller gul jacka.. men han ville inte ta av sig den här så den verkar ha gått hem ändå. Tur det!

Morgonträning väntar vid 06. Godnatt med er!

Kommentera här: